33
submitted 1 year ago by [email protected] to c/[email protected]
all 15 comments
sorted by: hot top controversial new old
[-] [email protected] 10 points 1 year ago

Ik weet niet of ze met kinderen bedoelen kinderen van een jaar of 16, of echt kleine kinderen. Dat maakt wel.ren verschil. Ik vind het ook anders of ze door hun ouders zijn meegenomen of zelf het initiatief hebben genomen. Jammer dat het artikel verder helemaal nergens op in gaat.

[-] [email protected] 14 points 1 year ago* (last edited 1 year ago)

Jammer dat het artikel verder helemaal nergens op in gaat.

Goh, waarom zou dat zo zijn?

Het is gewoon ordinaire stemmingmakerij. Er zijn 20 (inderdaad tientallen, maar de kleinste hoeveelheid tientallen) minderjarigen opgepakt. Het jonge meisje op de kopfoto is voor zover ik kan nagaan uiteraard niet gearresteerd.

[-] [email protected] 1 points 1 year ago* (last edited 1 year ago)

,,Wij zijn een politie die pal staan voor demonstratierecht”, zegt politiechef Karin Krukkert. ,,Maar als aanhoudingen worden uitgelokt om aandacht te krijgen voor de boodschap, wordt de politie gebruikt om een punt te maken. Dat is niet ongehoorzaam of vreedzaam, dat is moedwillig ons afhouden van het politiewerk.” Ze wijst erop dat de politie beschikbaar moet zijn voor noodhulp, het oplossen van misdrijven en dat de politie zichtbaar moet zijn in de wijk. “Wij willen er zijn voor alle mensen in Nederland.”

Wat goed dat ER de vinger ook op deze zere plek weet te leggen. ER zit inmiddels teleurgesteld te wachten op de hulp die de politie zou moeten bieden, voor alle mensen in Nederland… en daar buiten.

Of lees ik het weer eens verkeerd.

this post was submitted on 10 Sep 2023
33 points (97.1% liked)

theNetherlands

1841 readers
18 users here now

Welkom op c/theNetherlands! Voor het delen van alles gerelateerd aan Nederland: nieuws, sport, humor, cultuur en vragen.

Welcome to c/theNetherlands! For sharing anything related to the Netherlands: news, sports, humor, culture and questions.

founded 1 year ago
MODERATORS