1
submitted 6 months ago* (last edited 6 months ago) by [email protected] to c/[email protected]

Vergelijking van de gezondheidstoestand van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen

Steeds weer worden we gebombardeerd met boodschappen en slogans over de enorme bijdrage die de vaccinaties hebben geleverd om ons te beschermen tegen de risico’s van een resem besmettelijke en gevaarlijke ziektes. De propaganda over de talloze levens die zouden worden gered dankzij de vaccinatie-inspanningen is alomtegenwoordig.

We vinden ze op de websites van de nationale overheden, van de Europese instanties en van de Wereldgezondheidsorganisatie. We vinden ze in de inleidende paragrafen van de wetenschappelijke artikelen. We horen ze op radio en tv, we lezen ze in tijdschriften en persartikels. Maar klopt deze aanname wel? Zijn de inentingen een zegen voor de gezondheid van onze kinderen en volwassenen?

Eigenaardig genoeg vindt men op de officiële websites nooit verwijzingen naar vergelijkende studies die hierover zouden zijn uitgevoerd. Mocht het inderdaad zo zijn dat gevaccineerde kinderen en volwassenen een betere gezondheid hebben dan ongevaccineerde, dan zou dat toch heel gemakkelijk aan te tonen zijn aan de hand van vergelijkend onderzoek. Merkwaardig genoeg vindt men nergens enig spoor van zulke vergelijkende studies. Onze overheden en wetenschappers vinden het blijkbaar niet nodig om zulke studies uit te voeren.

Maar zulke studies bestaan wel degelijk. Alleen komen ze tot net het omgekeerde besluit als wat de officiële boodschappen ons vertellen. Alle vergelijkende studies komen tot de conclusie dat de niet-gevaccineerden een betere gezondheid hebben dan de gevaccineerden. Vaccinatie helpt wel tegen het risico van welbepaalde ziektekiemen, maar het verzwakt de gezondheid en de weerbaarheid tegen alle andere aandoeningen en risico’s.

De Powerpoint en de video is te downloaden. Zie nr 25 https://vaccinatieschade.be/presentaties

no comments (yet)
sorted by: hot top controversial new old
there doesn't seem to be anything here
this post was submitted on 10 Mar 2024
1 points (100.0% liked)

Covid19💉 etc

59 readers
1 users here now

Releted Info on the c19 scam

founded 1 year ago
MODERATORS