24
submitted 3 months ago by [email protected] to c/[email protected]

Konen og jeg tager ud og stemmer lidt senere og fejrer med en god frokost. Hvad er jeres plan? :)

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[-] [email protected] 10 points 3 months ago

NĂ„r lige jeg er fĂŠrdig med at rydde op efter morgenmaden tager jeg ud og stemmer.

Jeg brugte i gĂ„r aftes efter landskampen pĂ„ kandidattest og lĂŠse lidt om kandidaterne. Jeg synes isĂŠr det er godt nĂ„r kandidattestene tillader kandidaterne at skrive en lille forklaring til hvorfor de har svaret som de har. Jeg synes faktisk det giver rigtigt meget at lĂŠse forklaringerne igennem, nogle gange finder man en som man er mere “enig” med ift. svarene, men hvis forklaringer ikke giver mening og vice versa.

Jeg synes det er lidt Ăžv at Chatkontrol 2.0 ikke rigtigt er blevet spurgt ind til. Jeg tror det bliver SF igen, de har svaret pĂ„ hvad de mener om det her: https://chatkontrol.github.io Jeg er ikke 100% tryg ved svaret, de snakker ogsĂ„ generelt meget om at “beskytte bĂžrnene” i deres kommunikation, men jeg tror jeg vĂŠlger at tage risikoen. Jeg regner med at skrive til den/de kandidater der bliver valgt ind for SF efter valget og gĂžre det klart hvad jeg mener om at masseovervĂ„ge os alle. Jeg er glad ved deres grĂžnne ambitioner, og stor fan af at de vil kĂŠmpe for at forbedre togtrafikken i Europa!

[-] [email protected] 5 points 3 months ago

Ja konteksten med kandidaternes forklaringer gÞr hele forskellen for mig. Nogle gange, bliver man overrasket af et komplekst svar pÄ et ellers simplificeret spÞrgsmÄl.

[-] [email protected] 5 points 3 months ago

Det er ogsÄ min stÞrste grund til at jeg ikke rigtig bryder mig om valgtests. De forsimpler nogle komplicerede emner alt for meget, sÄ man gÄr glip af nogle vigtige nuancer. Det betyder sÄ ikke at jeg kender til en bedre lÞsning.

this post was submitted on 09 Jun 2024
24 points (92.9% liked)

SpÞrgsmÄl og Svar

287 readers
1 users here now

Her kan du spÞrge andre brugere om lige hvad du vil. Intet spÞrgsmÄl er for smÄt og der findes ingen dumme spÞrgsmÄl.

Regler

  1. IndlÊg skal vÊre reelle spÞrgsmÄl som er spurgt i god tro. IndlÊg mÄ ikke vÊre brok skjult som et spÞrgsmÄl og spÞrgsmÄl mÄ ligeledes ikke vÊre ladede.

founded 1 year ago
MODERATORS