3
submitted 3 months ago by [email protected] to c/[email protected]

Ik zou graag op nieuws op Nederlands willen reageren en met andere Nederlanders erover praten maar op feddit.nl gebeurt er niet veel. Lemy.nl heeft wel automatische berichten in verschillende gemeenschappen (vooral nieuws), maar niet veel gebruikers.

Zou het mogelijk zijn om die 2 websites samen te voegen? Of misschien met de eigenaar van lemy.nl samen te werken zodat ze hun robots hier kunnen laten werken? Ik heb het gevoel dat ondanks de stilte hier, toch meer gebruikers op feddit.nl zijn dan lemy.nl

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[-] [email protected] 1 points 3 months ago

Mnah, hoeft van mij niet zo. Voor die nieuwsberichten wordt waarschijnlijk een soort RSS-bot gebruikt; waarom zouden we die niet gewoon op Feddit instellen? Dat lijkt mij de kortste klap.

[-] [email protected] 1 points 3 months ago

Als dat mogelijk is, ja graag! Maar ik weet niet hoe.

[-] [email protected] 2 points 3 months ago

Heb even gezocht. Als je een account hebt, en die als bot instelt in de instellingen kun je een script of programma gebruiken om te posten. Geen idee hoe dat dan werkt. Er is op feddit.nl wel een bot https://feddit.nl/u/stripbot in https://feddit.nl/c/strips De mod daar is ook de admin van feddit.nl dus die heeft misschien suggesties.

[-] [email protected] 1 points 3 months ago

Bedankt. Helaas weet ik niks van robots. Geen idee hoe ik die zou kunnen draaien en mijn computer staat ook niet 24/7 aan.

Maar als het OK is een bot te hebben die alleen maar draait wanneer ik online ben, zou ik misschien tijd kunnen vinden om dat te doen. Weet je toevallig of dat gewoon een .exe is dat ik kan downloaden?

[-] [email protected] 1 points 3 months ago

Bij [email protected] zie ik in de sidebar een link naar : https://github.com/dbeley/awesome-lemmy#libraries In jouw geval, Windows, lijkt me A PowerShell module for interacting with Lemmy dan van toepassing. Geen idee hoe dat allemaal werkt. De eigenaren van feddit.nl en lemy.nl weten dat vast wel.

this post was submitted on 19 Jun 2024
3 points (80.0% liked)

Meta

95 readers
1 users here now

feddit.nl Meta Discussions

founded 1 year ago
MODERATORS