1
Beleggen als student (lemmit.online)
submitted 1 year ago by [email protected] to c/[email protected]
This is an automated archive made by the Lemmit Bot.

The original was posted on /r/beleggen by /u/nipplesalad-kun on 2023-08-30 19:58:22.


Hoi allemaal, ik ben een 21 jaar oude student en ga het laatste jaar in van mijn universitaire studie informatiekunde. Ik ben van plan hierna nog een master data science te gaan doen. Ik woon nog thuis, heb binnenkort een basisbeurs en heb al een aanvullende beurs. Ik werk ook en verdien ongeveer €600 in de maand hiermee. De enigste vaste last waar ik mee zit is mijn collegegeld van €200 per maand maar dit kan ik bekostigen met mijn basis en aanvullende beurs. Ik betaal ook mijn ouders een bedrag van €100 euro aan huur vanuit mijn eigen initiatief.

Mijn vraag is: is het handig om nu alvast te beginnen met beleggen? Ik weet totaal niks over beleggen en ben ook zeker geen actieve belegger. Ik begrijp van het lezen van deze sub dat een indexfund/tracker dan een goede optie is maar ik heb ook geen idee hoe/waar ik deze makkelijk kan vinden. Ik zou elke maand een bedrag van 75-100 euro kunnen inleggen maar is dit wel de moeite waard?

Ik zou graag jullie meningen hierover horen!

no comments (yet)
sorted by: hot top controversial new old
there doesn't seem to be anything here
this post was submitted on 30 Aug 2023
1 points (100.0% liked)

De Nederlandse subreddit over beleggen

41 readers
0 users here now

Op deze subreddit kun je terecht voor alles wat met beleggen en investeringen te maken heeft. Lees de regels voordat je post, en wees constructief!.

founded 1 year ago
MODERATORS